Selectie van projecten > WZC Val Mosan

WZC Val Mosan
Val Mosan is een gloednieuw verzorgingshuis, gebouwd in 2019 in Luik. Door de ligging op hoogte genieten gasten van een adembenemend uitzicht over de stad. Een ideale locatie om in alle gemoedsrust te verblijven. De gasten zijn van harte welkom in een van de 185 kamers die zijn uitgerust met alle benodigde infrastructuur.


In dit uitgestrekte gebouw staat het verzorgingspersoneel 24 uur per dag, 7 dagen per week ter beschikking om de gewenste diensten en/of zorg te bieden. Gasten genieten van de prachtige binnentuin of kunnen hun gezin uitnodigen om te genieten van het adembenemende uitzicht over de stad of om wat te drinken aan de bar. Dagelijks worden er een hele reeks activiteiten georganiseerd om er een aangename dag van te maken.
Haelvoet voorzag de volledige inrichting van dit verzorgingshuis met comfortabel en ergonomisch meubilair van eigen makelij in combinatie met stijlvol en eigentijds meubilair uit ons HIDDEN design collectie.Omvang van het project : Inkom, leefruimtes, restaurant, kamers, burelen en terras

Producten