Meubelen die ons omringen met zorg

Mensen halen hun waardigheid niet alleen uit wat ze kennen maar ook uit wat ze kunnen. Uit de dagelijkse handelingen die ze zelf nog beheersen.


Samen willen wij de meubelen en omgevingen ontwerpen die mensen hun leven zo zelfstandig mogelijk laten leiden. Wij willen mensen met zorg omringen. Juist daarom besteden we de grootste aandacht aan het kleinste detail bij de ontwikkeling van onze meubelen. We doen dit met begrip voor de noden, kennis van de uitdagingen, en met respect voor het menselijke leven. Op die manier creƫren wij een omgeving die om mensen geeft.

We create furniture...
to heal, to care
& to meet”
Time to heal

Niet enkel medische zorgen helpen mensen genezen, ook een aangepaste omgeving kan helend werken. Onze Hospital collectie omringt de gebruiker en de hulpverlener met de grootste zorg, zodat zij zich kunnen concentreren op wat echt telt.

Time to care

Wij willen dat mensen zich thuis voelen in hun omgeving, in het bijzonder als deze omgeving nieuw is. Daarom zijn onze zorgmeubelen niet enkel functioneel, maar dragen ze ook bij tot de sfeer en eigenheid van een ruimte.

Time to meet

Zorgmeubelen stimuleren ontmoetingen en maken deze aangenamer. Op deze manier houden mensen voeling met elkaar en met de wereld rondom hen.