Selectie van projecten > Liverpool Heart & Chest

Liverpool Heart & Chest
Vorig jaar opende het Liverpool Heart and Chest Hospital (LHCH) een nieuwe, innovatieve, op het lounge-concept gebaseerde afdeling, genaamd “The Holly Suite”. The Holly Suite trekt de “Lounge filosofie” door naar de patiëntenzorg en past deze in het bijzonder toe op hartpatiënten die naar het LHCH komen voor een dagopname.


Holly Suite is een als daghospitaal ingerichte behandelingsruimte die patientencomfort en -privacy voorop stelt - voor, tijdens en na de ingreep. De ruimte werd comfortabel ingericht met aandacht voor sfeer en verlichting, ontspanningsmogelijkheden en verfrissing. Het doel van Holly Suite is om een stille, rustige, niet-klinische omgeving te creëeren die de onafhankelijkheid van de patiënt bevordert en de nood aan klinische observatie reduceert.

Domus relaxzetels bieden de patiënten de kans om hun voeten wat hoger te leggen, Domus clubzetels en een aangepaste verlichting zorgen voor een aangename relaxatie zone. Er is ook een private zone voorzien waar patiënten na de ingreep kunnen rusten indien nodig.


Omvang van het project : Inrichting van daghospitaal en diagnostische behandelingsruimte


Bekijk de
referentiefiche

Download PDFProducten