Haelvoet blog

Design, nieuws en inspiratie

05-02-14 Bedrijfsnieuws
PRoF sleept nominatie in de wacht voor Innovatieprijs 2014


De totaalconcepten en oplossingen van het PRoF consortium, waar Haelvoet deel van uitmaakt, zijn genomineerd voor de innovatieprijs 2014 op Aveneo , het innovatieforum op de beurs Altenpflege.


Als producent van zorgmeubilair stelt Haelvoet nv sinds de opstart van de PRoF denktank haar expertise en know-how ter beschikking. Zo komen we tot innovatieve oplossingen die inspelen op de behoeften en levenskwaliteit van ouderen.

Onze deelname aan Aveneo kadert in de PRoF nominatie voor de Innovatieprijs 2014. Nieuwe oplossingen en totaalconcepten, zoals de Patient Room of the Future, de Personalized residence of the Future en de Private-care Room of the Future, maakten van PRoF een pionier op vlak van innovatie in de gezondheidszorg. Als partner verleende Haelvoet aan de drie voorgenoemde projecten zijn medewerking in de vorm van aangepast en vernieuwend meubilair. Aveneo is het ideale forum om het PRoF concept voor het eerst aan een Duits publiek voor te stellen. Verder is de deelname aan Aveneo op Altenpflege voor Haelvoet ook een uitgelezen kans om de reacties van het Duitse publiek te peilen op voorgenoemde totaalconcepten.

De beurs Altenpflege vindt plaats van 25-27 maart 2014 in Hannover. Je kan je ons vinden op de stand van PRoF Projects, Hal 21, standnummer C05.

Klik hier voor meer info over PRoF projects.