Haelvoet blog

Design, nieuws en inspiratie

14-11-14 Realisaties




Nagelnieuw ziekenhuis te Lodelinsart met Haelvoet meubilair


Vorige week vond de grootste verhuisoperatie in de geschiedenis van het CHU Charleroi plaats.


Meer dan 130 patiënten en materieel werden door een 1200 koppen tellende ploeg verhuisd van het oude hôpital civil in hartje Charleroi naar de nieuwe site in Lodelinsart. Onder andere de Franstalige kwaliteitskrant Le Soir wijdde een artikel aan dit grootschalige verhuisproject, waarbij de producten van Haelvoet mooi in beeld gebracht werden.

Het is ondertussen al 14 jaar geleden dat het ISPPC (l'intercommunale de santé publique du pays de Charleroi) besliste om een nieuw, ultramodern ziekenhuis te bouwen in de regio Charleroi. Na jaren van overleg, plannen, bouwwerken en wegenwerken opende “l’hôpital civil Marie Curie” vorig weekend de deuren voor het grote publiek. Ook kersvers minister van volksgezondheid, Maggie De Block kwam op bezoek, en zag dat het goed was.
De directie van het ISPPC koos voor een volledig nieuwe inrichting van de ziekenhuiskamers in het nieuwe ziekenhuis. Haelvoet leverde verschillende producten, waaronder een 600 tal Ilana nachttafels en Fero relax zetels, enkele obesitas- en hydraulische bedden en kinderbedden voor dit prestigieuze project.

Klik hier om het volledige project te bekijken. .


Bijlagen