Haelvoet blog

Design, nieuws en inspiratie

14-10-14 Bedrijfsnieuws




Ontdek ons nieuw label op INTERIEUR 2014


Kom en ontdek tijdens de Biënnale Interieur 2014 te Kortrijk het nieuwe merk ‘HIDDEN’, opgericht door de familie Haelvoet.


HIDDEN biedt een oplossing voor wie op zoek is naar comfort en schoonheid, naar meubilair dat als het ware meegroeit met u. HIDDEN staat voor designmeubilair zonder visuele compromissen, maar met comfort en functionaliteit in het hart van het ontwerp.

Laat u verrassen tijdens Interieur 2014 door onze herwerking van de gekende boxspring. Het comfort van een bed met springveren en de goede ventilatie maken de boxspring al jaren geliefd bij een breed publiek. Aan deze troeven voegt HIDDEN een extra dimensie toe: een hoog-laag mechanisme volledig geïntegreerd in het boxspring kader. Deze redesign vertegenwoordigt perfect de filosofie van HIDDEN: schoonheid en ligcomfort zoals we allemaal eisen, onzichtbare functionaliteit en levenskwaliteit zoals we allemaal zoeken.

Wees alvast welkom voor een drankje bij HIDDEN in Hal 1 op stand 106, van 17 tot 26 oktober en maak kennis met Belgische innovatie voor de uitdagingen van morgen!

Tot dan!

PS: Neem zeker ook een kijkje op www.hidden.be .