Haelvoet blog

Design, nieuws en inspiratie

08-09-14 Bedrijfsnieuws




Haelvoet en Kusch+Co worden partners


1 september luidt voor Haelvoet België het begin in van een nieuwe samenwerking met het Duitse label Kusch+Co, bekend om zijn designvolle zitmeubilair.


“De markt vraagt om meer totaalinrichting”, aldus Vincent Haelvoet, chief executive officer van de firma Haelvoet, “Vandaar dat we op zoek zijn gegaan naar een professionele zorgpartner. Met Kusch+Co, één van de meest gerenommeerde spelers op de internationale markt, zijn we nu al compleet in ons aanbod aan zorgmeubilair. We vullen elkaar perfect aan”.

Ook voor Kusch+Co biedt dit partnership nieuwe kansen. Yolanda Lenaers, managing director van Kusch+Co bvba benadrukt dat Kusch een echte kwaliteitsspeler is: “Wij produceren alles zelf onder het motto ‘kwaliteit is onvervangbaar’. Voor ons biedt dit partnership eveneens een meerwaarde. Wij hebben geen medische relaxzetels, nachtkastjes of bedden. Door samen te werken, staan wij nu ook sterker op het gebied van medisch-technisch meubilair voor de zorgwereld.”

De zaakvoerders van de twee familiebedrijven zijn het erover eens dat dit veelbelovend partnership een antwoord zal bieden op de almaar toenemende vraag naar sfeer en totaalinrichting vanuit de zorgwereld.

Van woensdag 1 tot en met vrijdag 3 oktober zullen Haelvoet en Kusch+Co aanwezig zijn op de Healthcare beurs in Brussel (stand 7.3.0-7.4.0). Daar zal het partnership en het 75-jarig bestaan van Kusch+Co beklonken worden, met een selectie van producten van Kusch+Co.

>> Lees hier het persbericht.