Selectie van projecten > Drie Eiken

Drie Eiken
De directie van het UZA (Universitair ziekenhuis Antwerpen) besliste in samenwerking met AZ Monica om naast hun ziekenhuis te Edegem een herstelverblijf te bouwen, genaamd Drie Eiken. Dit is een ideale tussenstap voor wie na een ziekenhuisopname geen urgente medische zorg meer nodig heeft, maar zich toch nog niet sterk genoeg voelt om naar huis te gaan.


Drie Eiken biedt de service van een modern sterrenhotel met alle luxe die daarbij hoort. Een restaurant, roomservice voor wie dat wenst, een wellnesscentrum en een fitnessruimte. De grote troef van Drie Eiken is dat de gasten er een beroep kunnen doen op een arts, een kinesist of een verpleegkundige. Daarnaast is het volledig aangepast aan rolstoelgebruikers: het nieuwe gebouw is rolstoeltoegankelijk van parking tot douche.

Drie Eiken telt 68 kamers, zowel eenpersoons- als tweepersoonskamers. Elke kamer krijgt grote ramen voor natuurlijk licht en een weids uitzicht over de omgeving. Haelvoet plaatste in elke kamer een Hilo boxspring van haar designlabel Hidden.


Architect: Llox Architecten


Omvang van het project : 68 kamers met 1- of 2-persoonsbedden


Bekijk de
referentiefiche

Download PDFProducten